Annoncering

Velkommen til Odense Politiorkesters annonceafdeling

Vi afholder hvert år den første weekend i december måned 3 eftertragtede og traditionsrige julekoncerter i Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus. Det er et kæmpe show, som kræver en del opbakning fra vores publikummer og ikke mindst gode sponsorer. Ellers kunne vi slet ikke stable sådan en weekend på benene. Orkestret bruger hele året til at planlægge koncerterne, og vi øver flittigt for at kunne præstere det bedste, vi har lært.

Til vores julekoncerter producerer vi hvert år et koncertprogram, som bliver trykt i et oplæg af ca. 3.500 eksemplarer. I programmet finder man omtale af årets solister, velkomsthilsen fra politidirektøren, dirigenten og vores egen formand. Der er altid lidt historie om orkestret og vores aktivitetsliste over koncerter hen over året.

Derudover er der selvfølgelig en masse flotte reklamer og annoncer fra vores mange annoncører, men der er altid plads til en til. Vi sætter en stor ære i at lave vores program, og forsøger så vidt muligt at efterleve alles ønsker.

Er du interesseret i også at tegne en annonce i vores julekoncertprogram, og derved få din reklame med i programmet til Odense Politiorkestres julekoncert?

Så har vi herunder samlet lidt materiale, som du kan downloade og derved få de forskellige informationer omkring annoncetegning. Du finder linksene nederst på denne side.

Når der tegnes en annonce i julekoncertprogrammet, har man nogle fordele.

  1. Mulighed for at købe billetter til vores julekoncerter ved et forsalg
  2. Annoncering på Odense Politiorkestres Facebookside
  3. Få annoncen med i programmet, som trykkes i 3.500 eksemplarer
  4. Modtage internt Nyhedsbrev om Odense Politiorkester

Skulle der være spørgsmål omkring annonceringen, er du meget velkommen til at skrive til annonce@odensepolitiorkester.dk – der sidder vi altid klar med hjælp og vejledning.

Vi glæder os til at høre fra Jer.