Dirigent

Dirigent Per Hyttel

Per Hyttel er uddannet musiker (med trompet og klaver) fra Nordjysk Musikkonservatorium i 1984, og har været ansat som trompetist i både Fynske Livregiments Musikkorps, Sjællandske Musikkorps, Prinsens Livregiments Musikkorps samt som stadig aktiv musiker i Slesvigske Musikkorps. Derudover har han også udfoldet sig med de musikalske toner til utallige kirkekoncerter siden 1978 i både Sverige og Danmark, både som organist og med sin trompet.

En anden fantastisk egenskab med Per er, at han faktisk også er en glimrende korleder, bl.a. med erfaring fra Gauerslundkoret – noget som helt sikkert vil komme vores dejlige Kor a la Carte til gode.

På den mere teatralske side har man måske allerede oplevet Per på de skrå brædder, eller i hvert fald i orkestergraven under, for han har en mangeårig både som alm. musiker på trompet og piano på Nyborg Voldspil (er også med i år til forestillingen Grease!), Nislevgaard og Aalborg Teater, men også som kapelmester, bl.a. på bl.a. Odense Teater og ikke mindst Rottefælden i Svendborg, hvor han hele 3 gange blev indstillet som Årets Revykomponist.

Odense Politiorkester har endvidere sikret sig en musiker med solid erfaring som akkompagnatør med såvel danske som internationale sangere, hvilket helt klart er en stor fjer i hatten, eftersom den erfaring kan komme orkester, kor og solister til gode, specielt, når vi skal give vores trofaste publikum en uforglemmelig oplevelse til bl.a. vores julekoncerter i Odense Koncerthus og vores nytårskoncert i Lillebæltshallerne i Middelfart.

Vi glæder os meget til at lære Per rigtigt at kende, og vi er helt sikker på, at vi har fundet en underholdningens mester til vores koncerter fremadrettet også, så vores dejlige publikum kan føle den kvalitet, glæde og energi, som vi ønsker at være varemærket for vores over 90-årige gamle Odense Politiorkester.